Biz7
Andrei Ursachi
Prima pagină » Editoriale » Andrei Ursachi, un tânăr pentru care succesul e cuvântul cheie

Andrei Ursachi, un tânăr pentru care succesul e cuvântul cheie

În viața aceasta, noi, oamenii, suntem într-o continuă căutare a succesului. Dar ce înseamnă, mai exact succesul și cum poate fi acesta definit? Ei bine, probabil că nu există o definiție de sine stătătoare a acestui termen, cert este că diferă de la o persoană la alta. Succesul, în mare parte, apare atunci când reușești să-ți îndeplinești visele la care râvnești de mult timp, atunci când te simți pe deplin mulțumit și împăcat cu tine însuți , mai pe scurt, atunci când ești fericit. Pentru tânărul Andrei Ursachi, succesul nu mai este un termen ambiguu sau ceva la care aspiră. Pentru Andrei Ursachi, succesul este cuvântul care îl definește.

Câteva cuvinte despre Andrei Ursachi

Pentru început, vom descrie puțin această personalitate care a devenit atât de cunoscută prin intermediul site-urilor de socializare în ultima vreme. Andrei Ursachi este un tânăr anteprenor, născut în anul 1991, în Rădăuți, din județul Suceava.

El și-a început „activitatea” în jurul vârstei de 15 ani, când a început să jongleze cu internetul și să observe modul acestuia de funcționare. A rămas impresionat de cât de multe se puteau face prin intermediul online-ului, așa că ușor, ușor, a început să descopere din ce în ce mai multe.

La acea vârstă, majoritatea tinerilor descopereau doar partea amuzantă a internetului. Partea ce ținea de jocuri și de socializare. Ei bine, Andrei a văzut mult mai mult în internet. A început să priceapă modul cum acesta funcționează și a început să câștige primii lui bani. A început cu pași mici, apoi totul a venit de la sine. Capacitatea lui de a privi lucrurile cu alți ochi, l-a ajutat să se lanseze pe plan profesional.

Totul a vorbit de la sine când, trei ani mai târziu, Andrei Ursachi și-a deschis propria lui firmă de advertising, numită e-advertising. Mottoul sugestiv după care se ghidează această firmă este „We place you in top”, în topul căutărilor Google, desigur.

La 20 de ani Andrei Ursachi câștiga mai mult decât alții cu 20 de ani mai în vârstă. A reușit să ajungă la impresionabila cifră de afaceri de 100000 euro. Mulți dintre noi nici nu îndrăznesc să viseze la un asemenea rezultat. Dar pentru un tânăr ambițios ca Andrei Ursachi, imposibilul a devenit posibil.

Planuri de viitor

E-advertising a fost doar începutul pentru tânărul Andrei Ursachi. A continuat să creeze mult mai multe companii și site-uri on-line precum și ProWorkers, vear, Stifler.ro și modal.ro. pentru a-și rontuji și mai mult veniturile lunare.

Însă acestea nu sunt singurele planuri de viitor pe care le are tânărul anteprenor. După cum specifică și pe blogul său, tânărul Andrei Ursachi  își dorește să ajute tinerii anteprenori și să le ofere sfaturi. Dacă alegeți să-i urmăriți pagina de facebook, acesta postează regulat clipuri video live în care dezbate principalele probleme cu care se confruntă tinerii antreprenori.

Andrei Ursachi încurajează tinerii ce vor să o apuce pe acest drum și le oferă toate sfaturile și încurajările de care au nevoie. Chiar dacă el a pornit singur în acest „drum necunoscut”, acum vrea să le deschidă ochii și altor tineri și să-i ajute să se realizeze.

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro