Biz7
avantgarden3
Prima pagină » Editoriale » Avantgarden3, imobiliare pentru nevoile tale

Avantgarden3, imobiliare pentru nevoile tale

Dacă te-ai hotărât să-ți întemeiezi o familie și dorești să mergi cu viața ta la următorl nivel, atunci cu siguranță că ai nevoie și de un loc nou în care să te muți. Dacă nu prea ești fanul chiriilor și ai vrea ceva mai stabil, ceva doar al tău, atunci ar trebui să optezi pentru a-ți cumpăra un apartament. Trebuie să fii atent la foarte multe aspecte atunci când îți cumperi o nouă proprietate imobiliară. În primul rând să corespundă complet nevoilor tale, să fie așezată într-o zonă corespunzătoare și aibă, firește, un preț decent. Avantarden3 este o firmă de imobiliară nou înființată, ce face parte din proiectul pe scară largă de care cu toții am auzit: Maurer Imobiliare.

Prezentare scurtă

Această firmă de imobiliare nouă ce datează doar de câțiva ani se mândrește deja cu câteva proiecte duse la bun sfârșit. Avantgarden 3 este realizat stric pentru zona Brașovului, pentru a crea și acolo locuințe liniștite pentru familii liniștite.

Această firmă de imobiliare se mândrește prin faptul că își înțeleg nevoile clienților lor. Acesta este cel mai important pas în orice domeniu. De asemenea, ei mărturisesc că doresc să facă o schimbare în aeastă țară și împreună cu noi vor reuși.

Facilitățile oferite

Maurer Imobiliare s-au mândrit tot timpul cu sloganul „constructorii de visuri”. Își spun așa pentru că  locuințele create de ei nu sunt doar simple case, ci se adaptează perfect tuturor nevoilor pe care le întâmpină clienții. De pildă, în fiecare zonă imobiliară, Avantgarden 3 a creat și câte un spațiu de joacă destinat copiilor iar zonele sunt alese astfel încât să fie situate în locații cheie ale orașului.

Totodată, proiectul lor include și construirea de grădinițe private cu predări în limba engleză sau germană, pentru ca micuțul tău să aibă parte de toate facilitățile.

Aceștia se mândresc cu faptul că s-au ținut totdeauna de promisiunile făcute și că cei mai importanți sunt clienții, care le ghidează tot parcursul călătoriei.

Tipuri de imobile puse la dispoziție

Avantgarden 3 vă pune la dispoziție orice tip de imobil în funcție de preferințe și de numărul de membrii al familiei. Fie că optați pentru garsoniere, ori pentru apartamente cu 2 sau 3 camere, toate le veți găsi în blocurile lor. Totodată, aceștia oferă și contracte de închiriere și spații de tip studiouri.

Site-ul îți oferă și consultanță gratuită în caz de nevoie. Trenuie doar să completezi un mic formular cu dorințele tale și agenții imobiliari te vor contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți găsi ceva potrivit nevoilor tale. Tot acolo poți găsi și proiecte și să vezi exact cum arată apartamentele pentru a putea să faci o alegere mai bună.

Site-ul îți oferă în mare parte majoritatea informațiilor de care ai nevoie. Începând cu prețuri, până la modele, mobilă și utilități. Toate sunt la doar un clcik distanță.

Mutatul în casă nouă nu ar mai trebui să fie atât de neplăcut, mai ales acum că ai la dispoziție toate facilitățile. Mutatul în casă nouă alături de familia ta nouă ar trebui să te entuziasmeze și să reprezinte pentru tine un nou început.

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro