Biz7
genti de voiaj
Prima pagină » Editoriale » Drumetii in jurul lumii – top sfaturi in alegerea unei genti de voiaj

Drumetii in jurul lumii – top sfaturi in alegerea unei genti de voiaj

Indiferent de sezon, o scurta vacanta nu strica. Chiar daca nu ne permite timpul sa plecam atat de mult pe cat ne-am dori, varianta de city break spre exemplu te tine in priza. Asadar, odata ce ai stabilit sa iti faci drumetiile in jurul lumii, trebuie sa ai in vedere si cele necesare pentru ca o calatorie sa fie o reala placere. Concret, nu uita de geanta de voiaj.

Top sfaturi pentru geanta de voiaj aleasa

Cand vine vorba de genti de voiaj optiunile sunt atat de multe incat te vei simti confuza. Iata poate ca cele mai pregnante aspecte de care sa tii cont:

 

  • Modul de mobilizare

Ar fi de preferat sa ai si optiunea de roti, geanta de tip troller, in egala masura cu baretele clasice. Un troller s-ar putea sa fie prea mult, o geanta prea mare si prea grea. Asa ca o adaptare la asta inseamna geanta de voiaj ce se transforma instant in stilul unui troller, dispunand de roti. De asemenea, unele genti de acest gen au maner fix ce te ajuta sa tragi efectiv geanta dupa tine. Sau baretele o transforma in clasica geanta de voiaj.

  • Geanta cu barete

Nu iti poti inchipui o geanta de voiaj fara detaliile legate de barete. Asadar, aparte de baretele de care mentionam si mai sus, tine cont si de bareta ce iti permite sa tii geanta pe umar. In functie de situatiile in care te vei afla, pana si acest aspect poate face diferenta intre confortul tau si posibilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp.

  • Sa fie incapatoare

Pe masura timpului pe care il vei petrece in calatorie, ai nevoie de un spatiu suficient pentru a aduna produse de igiena, cele de machiaj, haine, de la cele comode la cele mai elegente. Tipul de calatorie iti va dicta si ce anume sa iei cu tine, desi cand vine vorba de femei acest lucru e relativ; oricum isi vor lua multe, poate chiar si ce nu vor folosi insa nu strica sa le aiba la indemana, pregatite sa se adapteze oricarei situatii.

  • Sa fie eleganta si nu in ultimul rand rezistenta

In ceea ce priveste eleganta, cel putin reprezentantele sexului frumos sunt mereu incantate de stiluri noi. Asadar, cu siguranta ca si geanta de voiaj va exprima personalitatea lor. In orice caz, exista si un aspect practic al acestei situatii; spre exemplu, la aeroport, asteptand sa iti iei bagajele, un stil aparte iti sare mai usor in evidenta, deci le vei repera mai repede.

Cat despre rezistenta acestora, este absolut necesar sa tii cont de acest aspect. Ultimul lucru dorit este sa ramai fara geanta, fiind necesar sa o cari total incomod. Sau sa se strice fermoarul, sistemul de inchidere, ceea ce va face ca geanta de voiaj sa fie una numai buna de aruncat.

Prefera sa investesti serios cand vine vorba de capitolul “geanta de voiaj”. Asta iti asigura o calatorie placuta si te fereste de inconveniente precum cele mentionate.

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro