Biz7
genti dama piele
Prima pagină » Informativ » Genti de piele de la Denis pentru tinute business

Genti de piele de la Denis pentru tinute business

Orice femeie care se respecta stie ca o geanta de calitate este una din piele. Dincolo de calitatea produsului, o geanta este de fapt o completare a tinutei; de la stiljul casual de zi cu zi la cel business class sau smart casual, trebuie sa existe o geanta pentru fiecare situatie in parte.

Pentru femeile care adopta stilul de business, perfect pentru tinuta de birou, intalniri de afaceri sau pur si simplu situatii oficiale ce impun prestanta, o geanta potrivita este desigur cea asociata unei inalte clase: geanta atragatoare si totusi nu tipatoare, cea practica si mai mult decat atat, eleganta, intr-o forma unica. Greu de definit asta? Iata ca la Denis gama de genti dama piele este una vasta, care sa favorizeze diversele gusturi pe care femeile le pot avea.

genti dama piele

Iata ce optiuni ai:

Geanta Gineta

Disponibila in doua nuante, nude sau alba, este realizata din piele naturala. Are un stil clasic, fiind o geanta de mana, cu accente metalice la baiere si cu franjuri ca si elemente de design. Acest stil este pe gustul femeilor practice si active. Vine la pachet si cu bareta pentu umar, atunci cand creeaza un stil si mai sofisticat.

Geanta Sophia

O astfel de geanta se impune prin stil clasic, prin elemente sobre si implicit elegante. Este exact stilul de geanta care poate avantaja o femeie cand adopta o tinuta business. Este compartimentata eficient, cu dimensiuni generoase, o geanta de mana care pune accentul pe nota eleganta a imaginii purtatoarei.

Si aceasta vine in diverse culori disponibile, de la negru la maro sau chiar piele laminata argintie, putand fi asadar o optiune pentru varii momente ale zilei precum si pentru diverse tipuri de tinute.

La un cocktail sau la o intalnire din mediul de business eleganta feminina poate fi reprezentata si prin geanta Naomi. Cu accentele sale metalice si bareta reglabila este tipul de geanta plic ce aduce partea practica combinata perfect cu un stil placut si elegant. Desigur, si prin culorile disponibile pentru acest tip de geanta o tinuta poate fi pusa mai mult in valoare; contrastand sau fiind pe aceeasi lungime de unda cu tinuta, culoarea aleasa va innobila stilul purtatoarei.

Este cert faptul ca din punct de vedere al activitatii desfasurate, cele aflate in cautare de genti pentru o tinuta business vor pune accent pe partea practica. Geanta perfecta este cea care imbina utilul cu placutul, cu suficient spatiu pentru lucrurile necesare de avut la indemana. Nu este un accesoriu de etalat, ci mai degraba cel pe care il alegi ca o completare, acel accesoriu care accentueaza feminitatea.

Atat in cadrul magazinului DENIS, cat si in cadrul magazinului online www.denisshoes.com gasiti genti pentru toate gusturile. Punctul comun il reprezinta bunul gust si calitatea, fiind accesorii realizate din piele naturala, garantand utilizarea unei genti pentru timp indelungat. Raportand totul la stilul de business, priveste o geanta de acest gen ca pe o investitie, una durabila si avantajoasa, avand in vedere nota de stil si calitatea pe care le ofera.

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro