Biz7
Prima pagină » Stiri » Agricultura » 10 motive să folosești Pest Repeller

10 motive să folosești Pest Repeller

O vorbă veche spunea că, atunci când vrei să scapi de șoareci trebuie să răscolești întreaga casă, ba chiar să o dărâmi din temelii. Deși poate părea exagerată, nu este deloc departe de adevăr. Șoarecii ne pot oferi bătăi de cap, mai ales dacă locuim la țară. Dar, cum vremurile s-au modernizat, la fel și rozătoarele. Unora dintre ele le place mai mult viața de oraș. Așa că, fie că locuiești la țară, fie că locuiești la bloc, nimic nu-i împiedică pe șoareci să-ți facă zile fripte.

Șoarecii se înmulțesc foarte repede, și la fel de repede rod și tot ce le iese în cale. Din cauza faptului că trebuie să-și mențină incisivii în formă, orice obiect poate reprezenta ceva delicios de ronțăit.

Pest Repeller

Pest Repeller te scapă de rozătoare și de orice altă formă de dăunători meniți să-ți pună răbdarea la încercare. Iată 10 motive pentru care ar trebui să apelezi la astfel de aparate:

  1. Nu este toxic, cum e otrava

La fel cum sugerează și ambalajul otrăvurilor pentru șobolani, acestea sunt toxice. Și nu numai pentru rozătoare, ci și pentru noi. Dacă mai ai și animale de companie, atunci poate fi și mai riscant să te folosești de otravă. Oricând acestea o pot găsi și o pot consuma! Dacă ai copil de o vârstă fragedă, atunci ar trebui să scoți cu totul din ecuație otrava pentru șobolani!

  1. Nu este violent

Acest tip de aparat nu ucide șoarecii, ci transmite ultrasunete pe o rază destul de mare astfel încât rozătoarele să stea departe de casa ta.

  1. Te ferești de episoade neplăcute

Dacă ai fi folosit otrava, atunci șoarecii care ar fi consumat-o ar fi murit probabil pe undeva prin preajma gospodăriei tale. Ar fi apărut mirosuri neplăcute și ai fi fost neovit să scapi singur de astfel de probleme. Cu aparatele Pest Repeller, te scapi de astfel de secvențe neplăcute.

  1. Prețurile sunt destul de mici pentru beneficiile pe care le oferă

Aparatele Pest repeller sunt pentru orice tip de buzunar și pentru orice nevoie. Prețurile sunt rezonabile și în plus, faci și economie pentru că nu mai ești nevoit să cumperi permanent otravă.

  1. Nu afectează animalele de companie

Ultrasunetele transmise de astfel de aparate au rolul de a ataca strict sistemul nervos al rozătoarelor. Așadar, nu vor afecta câinii, pisicile sau peștii din acvariu, ci strict dăunătorii.

 

  1. Au o acoperire destul de mare

Cu un singur aparat, gospodăria sau apartamentul tău poate fi în siguranță. Astfel de aparate au arii de acoperire destul de mari, începând de la 200 de metri pătrați.

  1. Aparatele pot fi livrate oriunde

Oriunde în țară te-ai afla, este suficient să plasezi comanda și vei fi contactat mai apoi cu privire la finalizarea acesteia. Livrarea se efectuează imediat, indiferent unde te-ai afla.

  1. Este eficient și pentru alte tipuri de dăunători

Astfel de aparate nu afectează numai rozătoarele. Dacă ai vara probleme cu gândacii, țânțarii, muștele, păianjenii sau orice alt fel de insecte, poți fi sigur că un astfel de aparat te scapă și de ele.

  1. Nu consumă mult

Chiar dacă este ținut permanent în priză, asta nu înseamnă că are un consum exagerat de mare. 10w în plus nu va face ca factura ta de curent să crească prea mult.

  1. Cumpărătorii sunt mulțumiți

Oamenii care au testat aparatele Pest Repeller, sunt mai mult decât încântați de rezultate. Așa că, ce mai aștepți? Intră și tu acum pe site și alege aparatul care ți se potrivește cel mai bine!

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro