Biz7
Prima pagină » Stiri » De ce studenții în domeniul afacerilor aleg Barcelona ca țară de studiu?

De ce studenții în domeniul afacerilor aleg Barcelona ca țară de studiu?

Atunci când studiezi într-un astfel de domeniu, vrei să fii sigur că o faci foarte bine. Din ce în ce mai mulți studenți de la afaceri aleg să studieze în afară. Majoritatea studenților din acest domeniu, alerg să meargă în Barcelona.  Numărul lor s-a triplat în ultimii ani. Dar de ce preferă tinerii această frumoasă țară mediteraneană și ce oportunități le aduce? Răspunsul la această întrebare stă în toate avantajele pe care Barcelona le are de oferit studenților care aleg să studieze acolo și care își doresc să devină afaceriști și anteprenori de succes.

Locația

Acesta este principalul motiv. Este localizată în inima de nord a Europei, și să nu mai menționăm că oferă acces și la Marea Mediterană. Africa este în curs de dezvoltare, iar în Barcelona pot fi întâlnite o serie de marketuri emergente, lucru care constituie un avantaj pentru viața economică a acestei țări.  De asemenea,  este casa a peste 60% dintre companiile străine din Spania.

Grație locaiei miraculoase, Barcelona atrage oameni profesioniști intens calificați în aceste domenii. Este un loc în care ideile, domeniile și serviciile  se dezvoltă. La fel și lumea afacerilor!

Inovația

În Barcelona se oferă tot sprijinul necesar pentru a simula inovarea și ideile inovatoare. Se oferă acces la cunoștințe și tehnologie cu scopul de a genera noi oportunități de afaceri și de a se deschide noi magazine. Prin urmare, în Barcelona există districte speciale care atrag companiile inovatoare să lucreze cu rețeaua lor de asociații.

Cea mai bună țară din Europa când vine vorba de afaceri

În afară de toate acestea, în conformitate cu niște studii clare efectuate în acest domeniu, acest loc este considerat ca fiind cel mai bună din Europa și din lume când vine vorba de afaceri și orașul cel mai bine promovat ca centru de afaceri după Londra.  Climatul blând, plajele nisipoase, transportul dezvoltat și existența unui aeroport internațional, fac ca Barcelona să fie în topul orașelor europene. Climatul este perfect pentru afaceri, de aceea Barcelona este un oraș predominant antreprenorial.

Mediul multicultural și economia stabilă atrage antreprenori ambițioși nu numai din țările apropiate ci și din întreaga lume. Inițiativele antreprenoriale, talentul și creativitatea antreprenorilor sunt permanent recompensate de organizațiile guvernamentale locale. Se promovează antreprenorii care ajută la dezvoltarea economii locale și atrag investiții străine.  Indicatorii economici dovedesc cum țara a fost deschisă lumii exterioare: exporturile și turismul au crescut cu până la 15% .

Pentru studenți, studierea afacerilor într-o școală de prestigiu din Barcelona, le oferă o oportunitate extraordinară. Barcelona deschide foarte multe uși pentru viitorii absolvenți și le pune la dispoziție internshipuri și locuri de muncă. Dacă vrie să devii un bun antreprenor, atunci Barcelona este locul unde ar trebui să te dezvolți!

 

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro