Biz7
firmă de transport marfă
Prima pagină » Stiri » Transporturi » Mastogaf, firmă de transport marfă oriunde

Mastogaf, firmă de transport marfă oriunde

Dacă ai o cantitate mare de mărfuri de transportat, atunci ar trebui să te asiguri că apelezi la una dintre cele mai bune firme de acest gen. Mastogaf, este o firmă de transport marfă, ce funcționează de câțiva ani și care se mândrește cu calitatea serviciilor oferite și cu clienții mulțumiți de până acum.

Aceștia oferă soluții ideale în ceea ce privește transportul mărfii dumneavostră și garantează livrarea sigură și eficientă a fiecărui transport. Chiar dacă optați pentru un transport în regim clasic, cu marfă cu prelată, sau un transport în regim containerizat, aceștia asigură servicii impecabile. Marfa poate fi transportată fie în încărcături parțiale, într-un sistem grupat sau în încărcături complete.

Indiferent de tipul de marfă pe care aveți nevoie să îl transportați, Mastogaf vă oferă toate tipurile de camioane și cele mai impecabile condiții de pe piață, toate acestea la prețuri avantajoase. Dacă optați pentru Mastogaf, firma promite o serie de beneficii:

Monitorizare permanentă a mărfii

În cazul în care doriți să fiți la curent permanent cu locul în care se află marfa dumneavoastră, acest lucru este ca și asigurat. Toate camioanele de la Mastogaf sunt dotate cu un sistem de GPS care vă permite să vizionați poziția camionului. Astfel, vă puteți asigura că marfa dumneavoastră va ajunge la timp la destinație și că este pe mâini bune.

Transport marfă exclusiv

În cazul aveți de transportat bunuri importante și valoroase, puteți opta pentru un transport exclusiv. Adică, camionul va transporta numai produsele dumneavoastră, în cele mai bune condiții. Așa puteți fi siguri că marfa este în siguranță.

Transport marfă parțial

Dacă însă, nu aveți o marfă atât de importantă și nu aveți pretenții la modul de transportare al acesteia, optați pentru transport marfă parțial. Marfa dumneavoastră va fi transportată împreună cu altele, dar în aceleași condiții sigure. Doar pentru că nu este un transport exclusiv, asta nu înseamnă că nu aveți parte de ce e mai bun.

Transport marfă Frigo

În cazul în care doriți să transportați bunuri ce necesită o anumită temperatură, Mastogaf vă pune la dispoziție și camioane Frigo. Toate acestea la cele mai bune prețuri de pe piață. Dacă aveți de transportat înghețată, fiți siguri că ajunge în condiții optime la destinație. Forma intactă, gustul intact, și clienții vor fi mulțumiți pe deplin.

Transport mărfuri pericolase

Mastogaf pune la dispoziție și camioane capabile să transporte mărfuri periculoase. Șoferii profesioniști au calificările necesare pentru a face acest lucru. Încă o dată firma își dovedește profesionalismul.

Transport intern și internațional

Îndiferent de locul în care dorești să-ți transporți marfa, beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie. La Mastogaf ai parte de o echipă de profesioniști mereu dispuși să-ți răspundă la toate întrebările.

Toți șoferii angajați aici sunt calificați și au cel puțin un an de experiență. Împreună cu echipa puteți alege eficient rutele pe care să fie transportate mărfurile, pentru rezultate maxime!

Deci, dacă ai marfă de transportat și ești în căutarea unei firme de transport, atunci ai nimerit unde trebuie. Mastogaf îți oferă toate serviciile de acest gen de care ai nevoie.

 

Adauga comentariu

Conecteaza-te cu Biz7.ro