Biz7
transport mobilă
Prima pagină » Stiri » Transporturi » Te muți? Nu uita să alegi cea mai bună firmă de transport mobilă!

Te muți? Nu uita să alegi cea mai bună firmă de transport mobilă!

Te-ai plictisit de vechiul domiciliu și crezi că este timpul pentru ceva nou? Ți s-a mărit familia și nu mai aveți loc în vechiul imobil? Atunci ai toate motivele să îți dorești să te muți. Nu este un lucru întocmai ușor, mai ales dacă ai și foarte multe bagaje. Nu este un lucru întocmai ușor, mai ales dacă trebuie să-ți transporți și mobila! Pentru a te asigura că bunurile tale ajung în cea mai bună condiție la destinație, ar trebui să apelezi la o firmă expertă în transport mobilă. Astfel, te ferești de orice riscuri și mobila ta va ajunge în perfectă stare la desinație. Iată câteva motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile oferite de SprintMove Company:

Servicii personalizate, în funcție de preferințele clienților

SprintMove Company se ghidează după motto-ul „Voi veniți cu cerințele iar noi venim cu soluțiile!”. Dacă ai mobilă de transportat nu ezita să îi contactezi.

Firma se adaptează cerințelor fiecărui client și îi pun la dispoziție tot ceea ce are nevoie oferindu-i și asistență permanent. În funcție de dimensiunile și greutatea mobilei pe care vreți să o transportați, cei de la SprintMove Company vă pun la dispoziție diverse mașini cu gabarit specific. Așa că, oricât de multă mobilă ați avea de transportat, puteți apela cu încredere la ei.

Toate acestea au prețuri avantajoase, în funcție de buzunarul fiecărui client și depinde de cantitatea și calitatea mărfii transportate și, firește, de distanță. Dacă aveți obiecte importante, care necesită o atenție sporită puteți apela și la serviciul de transport obiecte fragile. Astfel, bunurile dumneavoastră vor ajunge cu bine la destinație!

Servicii de demontare și montare mobilier

Un atu important al acestei firme, este că oferă și servicii de demontare și montare a mobilei. Adevărul este că nu trebuie să îți mai bați capul cu nimic.  Fie că vreți ca mobila dumneavoastră să fie transportată, fie că doar v-ați achiziționat ceva nou și aveți nevoie de cineva expert, SprintMove Company vă pune la dispoziție o echipă de tâmplari calificați pentru a vă monta mobila.

Nu este neapărat nevoie să o și transportați, ci puteți apela cu încredere doar la acest serviciu. Prețul va fi stabilit în funcție de numărul necesar de echipe ce vor luaparte la lucrare, volumul de mobilier ce urmează a fi asamblat sau dezasamblat, complexitatea acestuia și eventualele modificări ce ar trebui aduse.

Servicii de depozitare mobilă

Dacă noua locuință în care vreți să vă mutați nu are toate camerele gata renovate și nu aveți unde să depozitați mobila în tot acest timp, nu este nicio problemă. SprintMove Company vă pune la dispoziție și servicii de depozitare a mobilei, în containtere speciale, supravegheate non-stop.

SprintMoveCompany oferă la momentul actual cele mai bune prețuri de pe piață, personal calificat și servicii complexe. Mutarea nu va mai fi un chin atât de mare și o atât de mare bătaie de cap dacă apelați la firma care trebuie. Pentru un preț minim, beneficiați de cele mai bune servicii în domeniu, de personal calificat și de siguranța că bunurile dumneavoastră vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp și în cea mai bună stare.

 

1 comentariu

  • Firma profesionista și de încredere, sunt exact cu pretind. Va mulțumesc și Vă Recomand cu încredere tuturor !

Conecteaza-te cu Biz7.ro